lördag 16 oktober 2010

Ryssar är ett jävla pack!

Jag har varit i Egypten i en vecka. En helt fantastisk vecka fylld av sol och bad och underbara upplevelser. Man lär sig mycket när man reser. Några saker vi lärde oss den här veckan är att flugorna ser likadana ut som hemma men de har varmare fötter :-), i Egypten finns det mycket trappor och lite sprit och att ryssar är ett jävla pack. På riktigt!

Jag tycker själv att jag är ganska bra på att bedöma folk individuellt även om jag som de flesta andra har en del fördomar men efter en vecka på ett hotell med övervägande ryssar (som jag tidigare inte haft någon uppfattning om överhuvudtaget) så kommer jag hädanefter tendera till att bunta ihop dem till motsatsen är bevisad. Jag har blivit knuffad, trampad på, fått hett te-vatten över mig, blivit omkörd i matkön, blivit halvt översprungen så många gånger under den här veckan av ryssar (och inte en enda gång av någon annan) utan en enda ursäkt (utom av en som var tillsammans med te-vattenkärringen) så jag kan inte ens räkna dem. Jag har knappt sett en ryss dra på mungiporna under hela veckan, de var högljudda och de vägrade att prata något annat än ryska. Bläää! De och all inclusive-konceptet går helt bort. Skittråkig mat i skittråkig miljö och glas stora som ett normalstort urinprov ungefär - både för vatten och öl.

Annars var resan som sagt var helt fantastiskt! Massor av upplevelser: snorkling, tempel, Tutankhamon, öken, Nilen, sol & bad :-). När vi lämnade Egypten igår var det 34 grader i luften och 29 i vattnet - på Arlanda snöade det :-/.

Jag återkommer med lite bilder.



1 kommentar:

Anonym sa...

självslsla kan du varsla jävlsla patrasksla