söndag 4 juli 2010

Vilken underbar helg jag har haft!

Lite mindre party den här helgen än de senaste men ändå fullt tillräckligt :-). Den här helgen har jag hunnit med lite annat också t.ex. varit mormor på heltid i nästan ett dygn. Jag somnade garanterat ovaggad ungefären kvart efter att småtrollen hade somnat. Småtrollen är tvillingtjejer som fyller 3 år om knappt fyra veckor. De aktiverar sin mormor jättebra. Mest öronen faktiskt. Den allra bästa stunden på hela dygnet när man lånar småtroll är när de alldeles nyvakna på morgonen kravlar upp i mormorssängen med kuddar och gosedjur för en halvtimmes morgonmys. Då smälter ett mormorshjärta till smör och barnen kan önska sig nästan vad som helst. Men säg inget till dem! Vi har ätit vid stranden, badat, handlat lördagsgodis, fredagsglass, tittat på Bambi & Smurfarna på VHS, ätit husmanskost och havregrynsgröt och bara haft det underbart. Inte ett gnäll!

Lite party blev det ju som sagt i alla fall. Ut med ett gäng tjejer och göra stan osäker. Förra årets huvudbonader i form av plastkassar från Pressbyrån var p.g.a. vädret utbytta mot miniparasoller. Solskydd i år alltså! Mat i trevligt sällskap vid mysig uteservering precis vid vattnet, Blekholmen Resaturant & Bar. På hemvägen slank det ner en pilsner på ett ställe som heter Inferno, precis vid trappen mellan Fatbursparken och Medborgarplatsen. I will garanterat be back! Plenty of myyyys!

Ja, då kunde man ju börja tro att man inte kan hinna med så mycket mera men se det kan man. Vi hann nämligen ut flera timmar med båt genom stan. Utöver en okej insats för att förbättra brännan så blev det även ett besök på en riktigt bra pastarestaurang. De finns alltså krogpersonal som ser ut som om det är kul på jobbet.

Ja, det var helgen det. Jag är mer än nöjd och kommer att drömma söta drömmar om trevliga människor och kommande duetter och allt annat som man blir glad av.

Kramen!



Inga kommentarer: