söndag 8 maj 2011

Vilken underbar lördag!

Gårdagen var helt fantastisk! Tolv timmars underbart partaj! Ledsen att jag alltid tycks ligga ett halvt dygn efter med bloggeriet men igår var fokus någon helt annanstans.

Vi började med att ta en promenad och sedan avnjuta årets första "uteserverings-öl", (eller egentligen så började vi med att unna oss att göra ingenting på förmiddagen och bara ta tillvara på varandra). Sedan gav vi oss iväg till den relativt nyöppnade Restaurangen & Delin Sjöboden i Tyresö. Där åt och drack vi fantastiskt gott och oavbrutet i nästan fyra timmar.
Menyn såg ut så här:

Champagne & ostron
Löjrom med tillbehör resp. Toast Skagen
(Fortfarande Champagne)
Halv hummer
(Fortfarande Champagne)
Entrecote m. rostad mandelpotatis & kryddsmör
(Ett riktigt gott rött vin)
Crème Brulée resp. Blåbärspaj m. vaniljsås
Kaffe & Konjak resp. Spanish Coffee

Behöver jag säga att det var en underbar måltid och att vi är mätta fortfarande. Vi hade dessutom fått den i present! Självklart hade vi klätt upp oss lite extra och flera gånger under kvällen så fick vi frågan om vi hade gift oss. Svaret är:
Nej, inte ännu ;-)!


Efter maten blev vi hämtade av dotter som också hade skjutsat dit oss. En riktigt, riktigt lyxig kväll alltså och vi vill verkligen tacka. Väl på hemmaplan igen så avrundade vi kvällen i goda vänners lag på det lokala vattenhålet och där dök egna barn och extra sådana upp och satte sista guldkanten på vår obeskrivligt, fantastiska lördag :-) ..... och idag skiner solen.


Inga kommentarer: