söndag 9 oktober 2011

Magisk kväll

Vi hade verkligen en magisk kväll igår ♥:at och jag. Han skämde bort mig rejält och vi började på Bar Central på Skånegatan i Stockholm där vi åt en galet god middag med portioner som bara inte gick att få i sig hur gott det än var. Vi började med att dela på deras charktallrik Centralplatte. Efter det så gick vi vidare på Schweinshaxe som är en jättebit med ugnsrostad fläsklägg serverad med knödel och surkål. Svårt att avgöra om det ska räknas till godis eller mat. Servicen var både trevlig och extremt kunnig, öl & vinutbudet spännande och bra. Högsta poäng alltså och helt klart värt ett besök!

Efter det gick vi vidare till Gröne Jägarn för en karaokelåt när vi ändå var i krokarna.
Vi hamnade vid samma bord som ett gäng väldans trevliga killar och jag fick enorm respons på At Last.

På grund av en missbedömning av tiden så slank vi in på Lilla Wien i väntan på tåget hem. Där körde ett band
afrikansk livemusik och det svängde rejält. Vi hade lätt kunnat sitta kvar en timme till om vi inte haft ett tåg att passa.

Kvällen avslutades på hemmaplan, med goa vännerna och ännu mer karaoke på Mirabelle och även om det låter som en hård natt så var den ganska lugn med fokus på god mat & mys och har alltså inte lämnat några men till idag :-), däremot så kommer jag definitivt att leva på den ett bra tag.


Inga kommentarer: