fredag 31 december 2010

2010

En kort sammanfattning av året som har gått hör väl till så här i slutminuten. Det har varit ett fantastiskt år. Odramatiskt i motsats till det förra. Ett år som nästan uteslutande har gått i vänner och kärlekens tecken. Jag har umgåtts med fantastiskt underbara människor.
  • Frugorna, vänner för livet skulle jag tro. En av dem har en alldeles särskild plats i mitt hjärta.
  • Där bor också en underbar men omöjlig kärlek till en människa som betyder otroligt mycket för mig.
  • Juli-tomten, denna härligt orädda, driftiga och omtänksamma människa som har hittat på så många upptåg och gett mig så många skratt i år. Som alltid tänker på andra, även när hon borde tänka mer på sig själv.
  • Alla glada och generösa (med positiva tillrop och komplimanger) människor som jag mött framför allt på "M". Några av dem med större plats i mitt hjärta än andra.
  • Grannar & vänner som ställer upp när det behövs.
  • Min härliga kollega på jobbet som höjer trivselfaktorn med minst 200%.
  • Sist men inte minst, mannen som jag ska börja det nya året med. Som får mig att känna att jag har hittat hem. Som jag lätt kan älska i 100 år om det fortsätter så här.

Utöver det så konstaterar jag att mina barn är stora (20-28 år) och självgående (som tur är), att barnbarnen är söta som socker och att jag har haft/tagit mig för lite tid med familjen i år. Jag har helt enkelt behövt ett vuxenår, hur många såna poäng jag nu lyckats skrapa ihop *asg*. Ett år där jag har satt mig själv i första rummet och det har varit otroligt utvecklande.

Resor blev det två stycken under hösten. En till Rom med jobbet och sedan en vecka i Egypten med mellandotter. Otroligt med tanke på att jag bara varit utomlands 2 gånger tidigare i hela mitt liv (om man räknar bort Norden). Rom är en underbart vacker stad och dykningen i Egypten är helt fantastisk.

Musikaliskt ser jag fram emot en fortsättning på det som påbörjats i år. Fler spelningar, utlandsprojekt, samarbete med hjärtat m.m.

På minuskontot sätter jag upp värken som efter flera hyfsade år nu bitvis har varit överjävlig men nu har jag till slut fått en remiss till smärtkliniken och får hoppas på att jag kan få hjälp därifrån.

Allt som allt ett härligt år alltså och jag hoppas på ett till.


4 kommentarer:

maria sa...

Ett Gott Slut och Ett Gott Nytt År !
Kramar Maria

Trubaduran sa...

Detsamma önskar jag verkligen dig och din familj!

Kramen!

maria sa...

Ha en God Fortsättning på 2011 <3
Kramar Maria

Tuulisen sa...

Ett bra år låter det som..
Ha det bäst.. ♥