söndag 26 juli 2009

Socker, grädde ....

.... nötter och mandelflarn och så sist men inte minst en liten ros av marsipaaaan. Socker, grädde, nötter och mandelflarn och så sist men inte minst en liten ros av marsipan.

Hur roligt som helst hade vi igår! Elva galna brudar som gjorde stan osäker. Det började med att vi blev bjudna på skumpa. Det tackar man allra ödmjukast för. När vi satt på pendeltåget in mot stan öppnade sig himlen och det kom en störtskur. Gaaaaahh! Massa piff och inga paraplyer. Krismöte! Väl inne på Centralen sprang vi in på Pressbyrån och införskaffade varsin plastkasse att skydda frisyren med (går även att bygga om till badbyxor om man bestämmer sig för ett kvällsdopp på vägen hem).

Iförda dessa vackra huvudbonader gick vi så in på Hirschenkeller mitt i city för att överraska en i personalen och njuta av deras uteservering alldeles vid vattnet. Vi åt och drack och blev om möjligt ännu gladare/galnare. Vi gjorde självklart succé och fick rada upp oss för kocken och sjunga vår signaturmelodi på vägen ut. Det var inte honom vi skulle överraska. Han kunde bara inte motstå oss ;-).


Så drog vi vidare till Laughing Duck på Vasagatan. Ännu mera öl och ännu bättre humör. Hur är det möjligt?

Hur det än är så drabbas ju vi Skogåsbor förr eller senare av hemlängtan. Vi är inte vana vid att vara så långt utanför rondellen så vi åkte hemåt mot Mirabelle. Jag hade förvarnat Joax men han såg ändå lätt förvirrad ut över alla plastpåsar.
.
Jag bjuder på några snälla bilder. Betydligt värre finns att få tag på eftersom Tessan har ett helt galet program i sin mobil som verkligen förvandlar folk till skönheter - NOT :-).

Klicka på bilderna så blir de större.

Hoppas att ni också hade en bra lördag. Nu väntar tvättstugan på mig :-).

Inga kommentarer: