måndag 2 februari 2009

Jag glömde ju berätta

att min hyresvärd överaskade mig positivt imorse.

Ja, inte Roger himself så klart men förvaltaren. Jag har ju skrivit förut om mina underbara grannar som för ett j-a liv dygnet runt. Igår var det värre än värst och jag behövde verkligen sova med tanke på att jag skulle jobba idag. Efter att ha försökt så mycket jag kunde och t.o.m. tagit en sömntablett för att bättra på oddsen gav jag upp och klev motvilligt ur sängen för att starta datorn. Jag trodde nämligen att numret till störningsjouren skulle stå där. Tji fick jag! Där fanns bara ett meddelande som talade om att numret står i porten.

På med kappa över nattlinnet, ner i porten och upp igen. Ringde störningsjouren som ringde upp efter en stund och ville komma in i porten. På med kappan igen och ner i porten, den här gången mötte jag också några grannar (och en madrass som jag slängt i grovsopporna under kvällen) som måste ha trott att jag inte var klok.

Vad gjorde störningsjouren? Ingenting! Det var tydligen inte tillräckligt störande..
....i porten men hos mig var det det. Vi var tre stycken som höll på att bli tokiga.

Jag somnade till slut och vaknade ungefär en timme senare. Då var det High Chaparall där inne och antagligen fullt slagsmål. Som tur var orkade de inte puckla på varandra så länge och jag vägrade att kliva ur sängen en gång till.

Kvart i sex i morse var det full fart igen. Då vaknade barnen därinne som för övrigt höll igång till en bra bit efter elva igår kväll bortsett från vad de fick vara med om under kvällen/natten.

Så till det positiva! Direkt i morse så ringde förvaltaren och frågade vad som hade hänt och lovade att gå upp och prata med de på en gång. Jag hoppas verkligen att det hjälper. Under femton år har jag aldrig klagat på en granne om det inte har varit helt uppenbart att någon har åkt på stryk men de här är bara för mycket. Schaaas!

1 kommentar:

Ronny Forsslöw sa...

Bra att du inte gav med dig utan ringde till störningsjouren.